Tisdag

Drog till bauhaus idag för att kolla på lite byggmaterial till väggen vi ska bygga i vardagsrummet, vi ska alltså dela av det så vi får ett sovrum där, så ska erica få vårt gamla sovrum, kommer nog bli kanon när det väl är färdigt.

Pga det så glömde jag bort att brandkåren hade uppvisning på bollspelaren idag, tänkte vi skulle ha dragit dit med Loke eftersom han är precis galen i brandbilar, han hade säkert tyckt det var superkul, men kommer nog fler gånger.

Nu på kvällen var vi hos pappa och spelade lite tv-spel, erica var redan där och spelade. Jessica kom förbi här en sväng och hämtade en grej, och så frågade erica om hon skulle komma tillbaka efter att honhade varit hos pappa, mend et skulle hon ju inte, och då blev gumman jätteledsen, så erica ringde morfar och frågade om hon fivk följa med jessica, och det fick hon ju såklart, så på den vägen är det.

Imorrn blir det att ringa lite samtal, förts betygsamtal med läraren och sen till barnmorskan för att boka möta och prata om preventivmedel, kan ju inte äta minipiller längre, så då funderar jag på att fixa p-spruta istället.
Nån som har erfarenhet av sprutan?

Här kommer lite bilder som har tagits under denna månad!

       
     

Kommentarer
Postat av: thess

Jätte söta bilder =)

Har ingen erfarenhet av P-sprutan själv men vet en del som har den & de har gått upp i vikt av den =( jag själv har en spiral, iof kostar den dryga 900kr ca men den håller i 5år.



KRAMIS

2010-02-24 @ 09:29:44
URL: http://prinsesstess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0