Onsdag

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Blir bakad potatis, grillad kyckling och en röra på creme fraiche, majonäs, pepparrotsvisp, strimlad purjolök och finhackad röd paprika, riktigt mumsigt ska det bli =)

Åkte iväg med Linda en sväng idag, åkte bl.a till babyproffsen och köpte en gåstol till lucas och så drog vi till ingelsta shopping och handlade lite fika, då mamma skulle komma förbi oxå, och drog in en sväng på hm och köpte ny mascara o en ögonskugga till mej, det har ja förtjänat!

Ätit lite dåligt idag, fy på mej, men blir så när man drar iväg, tider och sånt. Ska ju egentligen äta varannan timme, så jag missade ett eller två mål idag totalt under dagen, men men, ny dag imorrn.


Imorrn är det dags för maskerad på dagiset, Loke ska oxå gå dit en stund då. Har dock inte köpte nån maskeraddräkt till honom, känns onödigt och lägga ut pengar på det, som han bara kommer ha en gång. Så jag ska  måla i ansiktet på honom istället, vad vet ja inte än, zombie tyckte henka ;p men vi får se.
Kom gärna med förslag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0