Optikbutiken.se

Gick in för första gången på optikbutikens hemsida för att ta en titt, och blev mäktat imponerad, grymt snygga glasögon det finns, nästan lite trist att man själv inte behöver ha glasögon längre.

Butiken grundades 2004 av två bröder vid namn Glenn & Patrick Johansson. De startade denna butik för att få bra priser på glasögon och bågar, vilket jag tycker dom verkligen har lyckats med.

Dessutom har dom egen import av glasögonbågar samt egen inslipningsverkstad som hjälper till att hålla kostnaderna nere. Glasögon på nätet behöver inte vara dyrare än så här. Samtliga av deras glasögon via internet levereras med 1 års fabriksgaranti mot tillverkningsfel. Antireflexbehandlingar omfattas av 2 års garanti. Om dina glasögon från Optikbutiken.se skulle gå sönder på något sätt kan du självklart skicka in dem till oss för reparation.

Hur bra låter inte det?

Något som jag tycker verkar kanon är att man kan låna hem upp till tre par bågar så man kan i lugn och ro prova sig fram till vilka man gillar mest, slipper man stå i butik och känna sig stressad på att välja vilka man vill ha, verkligen kanon!

Dom har verkligen en bra hemsida, rätt enkel design, inte en massa onödigt, utan rent och snyggt, enkelt att klicka sig vidare och man hittar det man vill ha enkelt med bra menyer/flikar högst upp på sidan.

Så alla ni som är på jakt efter nya glasögon borde gå in på optikbutiken och se om ni hittar några favoriter

Kommentarer
Postat av: N I L M A

Hejsan!



Då vinnaren av en Retro-klocka inte hörde av sig så utsåg jag en ny och det blev du :)



Hör av dig med din adress samt vilken retroklocka du vill ha till [email protected]

2010-08-06 @ 19:46:46
URL: http://www.nilma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0