Utvecklingssamtal

Ja i eftermiddag var vi på dagis för utvecklingssamtal, barnen var hemma och busade hos jessica under tiden.

På dagis gick det ju galant, inget att klaga på. De tyckte Loke hade lugnat ner sig under tiden han var hemma med henka, men han är fortfarande samma glada aktiva killen. Han är alltid glad och busig, och de märker att han verkligen trivs på dagis.
Och Erica trivs ju kanon me, de älskar verkligen dagis, aldrig några problem att lämna dom där. Det är viktigt för mej, att de trivs där, med fröknarna och kompisarna, och att vi trivs och kommer överens med fröknarna.

Och erica fick man ju en massa beröm över, som vanligt ;p
De tyckte hon var så duktig på att räkna och skriva och att hon verkligen gillar det och går in för det, så det är nåt de vill uppmuntra på dagis. De har ju mycket matte och sånt på dagis, fast inte räkna mattetal så mycket som ni tänker på i skolan, utan mer matematik i vardagen, kanonbra tycker jag.

Sen är ju hon i stora gruppen, med de större barnen och där får de turas om att ha morgonsamlingen, räkna hur många barn som är där under dagen, bestämma vad de ska göra under samlingstunden och så, och det älskar erica, vara en liten fröken och bestämma. Men hon är inte lika bestämd på dagis som hon var vid förra samtalet, så det kändes ju bra att hon har utvecklats på det sättet.

Älskar mina duktiga barn, mina små A-barn <3 hehe.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0