Inredning

Åh är så himla sugen på att göra om här hemma, en fondtapet ska in i sovrummet, den bruna väggen ska bort, vill ha denna vid sängen istället:
 Är den inte bara så läcker? =D

Och så vill jag måla om i barnens rum, dels har ju Loke rivit bort lite på tapeten =/ sen har ju dom innan oss tapetserat så dåligt, så det sitter ju tapet uppe i taket på kanterna, annars är man ju smart och skär bort det där väggen slutar, men inte dom.
Funderar på vita väggar och en randig fondvägg, med grönt i. Eller om nån har förslag på vad man kan ha i deras rum. För er som inte vet så är Erica 3,5år och Loke 1år, så det ska ju helst passa.
Eller nån snygg barntapet kke? Hjälp mej!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Den tapeten är jättefin. Jag letar tapet till vårat sovrum eftersom vi ska in i Biancas. Vi vill också ha fondvägg :) Barnens rum ska också¨målas lite. Ska göra stora runda prickar i olika färger som fondvägg där. Tur att Jeppe är målare hehe. Stackaren får alltid måla här hemma.

Kram

2009-09-06 @ 07:46:14
URL: http://linapralina.blogg.se/
Postat av: linda och william

finns så himla fina tapeter med stjärnor ¨på. Jag har sett två olika i samma märke, en med små stjärnor och en med stora stjärnor på som man kan ha som fond eller som mina vänner har gjort, har målat väggen och sen satt upp tapetvåder med mellanrum emellan liksom.

2009-09-06 @ 07:56:37
URL: http://willinda.blogg.se/
Postat av: Lina

randingt är ju jättebra eftersom dom de delar rum, men va inte så tråkig o ta vitt på resten ;) finns ju så många andra ljusa o fina färger =)kul o ses igår förresten hoppas ni hitta det ni skulle ha, skor va de va =D

2009-09-07 @ 11:29:26
URL: http://mizzlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0