Tropikariumet

Igår tog vi bilen och åkte ut mot tropikariumet och tittade på lite djur. Loke fastnade för ormarna och fiskarna. Blev helt galen när vi stog och tittade på stingrockorna, gallskrek som han brukar göra när han blir jätteglad =D Erica fastnade för hajarna, var det enda hon tjatade om innan vi åkte dit ;p Men det var trevlig och kul att hitta på nåt med familjen, i sommar sen ska vi även ta en tripp in på kolmården.

Idag var Jessica o Freddie här på besök och busade lite. Sen helt plötsligt kom henka hem, tidigare än han brukar och hade fått med sig  en massa bröd från praktiken, suck, vi som inte äter bröd just nu, men barnen gör ju det, så dom får väl glufsa i sig det, jessica fick med med sig frallor hem oxå.

Ikväll kommer Linda o Micke hit och hälsar på. Ska försöka komma ihåg att ta ett kort på hennes mage så får ni se hur mycket den har växt =)

Funderar på att klippa Lokes hår, det växer ju som ogräs, men samtidigt är ja så fjantig och rädd om det blir helt fel, eller om det blir för kort *suck* Med tjejer är det lättare tycker jag, bara toppa det ibland ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0