Syttonde maj - 17maj

17 maj och Norges nationaldag, grattis på er!  Och grattis till vinsten i Eurovision contest -grejen, vet fan inte vad det heter, så intresserad är jag av det ;p
Jag önskar vi svenskar var så patriotiska och älskade vårat land lika mycket som norskarna gör. Verkar så pampigt med nationalsdagsfirande där, en massa flaggor, allt är stängt, folk är lediga och verkligen firar sitt lands dag med pampa och ståt. Men kanske ska bli norsk istället ;p hehe. Annars får vi svenskar bättra oss lite och visa att vi är stolta över vårt land och vårt ursprung. Tyvärr går det ju oftast inte att göra det i detta land, gör man det så blir man kallad rasist och det är så jävla fel tycker, man ska fan få vara stolt över sitt land och att man är svensk.

Nog om det. Idag har vi haft en väldans trevlig dag, busat massor med barnen och vart ute i Eksund och hälsat på, spenderade en del tid ute, blåste lite kallt dock, men man fick bita ihop och sno henkas tröja ;p Men både Erica o Loke hade kul, sparkade boll, tittade och klappade på kaninerna och klappade på Raymonds o Emmas hund, den gillade verkligen Erica.

Sen hem och lagade mat och slappade lite, sen vidare till pappa och lånade skrivaren lite, våra färgpatroner är slut =/ måste köpa nya.

Snart dags och lägga sig, eller om en timme typ.

Hoppas ni haft en trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Nikita

Tänkte bara tipsa om att jag startat en ny tävling i min blogg.

Vinn en valfri väggtext från VinylaHem

Tävlingen hittar du här:

http://nikital.blogg.se/2009/may/tavling-vinn-valfri-vaggtext-ifran-vinylahe.html

2009-05-18 @ 08:47:24
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0