Sjuka personer

Herregud vart är Hageby på väg egentligen?
Igår var det skottlossning i hageby centrum, några som rånade en väktare som skulle hämta pengar eller var det va. För ett tag sen var det mord på en kioskägare och för nån vecka sen var det en 5-årig tjej som blev bortrövad, som tur var hann mannen aldrig våldta henne som polisen misstänker var hans mål.

Vilka sjuka personer det finns egenltigen. Hur fan kan man vara så skadad i huvet så man tänder på barn och vill ha sex med dom? Kemisk kastrering på alla män som som har blivit dömda för det eller dömda för barnpornografibrott.
Vet inte vad jag skulle ta mej åt om nån gjorde så mot mina barn. Jag skulle nog inte ha några problem med att mörda då inte, inte för att det hjälper, men det skulle nog kännas bättre för mej, ett tag iallafall och så skulle han aldrig kunna skada nåt annat barn.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Det händer lite för mkt här utejust nu! Inte särskilt tryggt och bo här. Jag är så glad åt att ingen jag kände var på hageby centrum igår. Jag var där samma tid dagen innan likaså mamma var vid bankoumaten kvällen innan. Känns inte så tryggt som sag. Först mord, sen något som kunde blivit ett våldtäksfall mot en 5 åring och nu rånet och skottlossningen. Efter resan i sommar ska vi inte bo kvar härute längre. Mina 23 år jag bott här går i en annan bana även om jag har svårt att skiljas från hageby efte ratt ha bott här hela mitt liv förutom 2 år i smedby då.

2009-05-06 @ 10:37:59
Postat av: Lina

Margareta hade jag förra gången. Hon körde ut Jeppe och Bianca ur rummet för att Bianca var lite gnällig. Sen var hon fruktansvärt otrevlig och prata till mig som om jag vore dum i huvudet. Nu fick jag byta till en som heter Maud istället, men hon var lika knäpp hon. Kram

2009-05-06 @ 13:18:35
Postat av: Jenny

Hej! Karusellen kostade 40:- det var verkligen värt det. För att se Tindras miner under färden!



Kram jenny

2009-05-06 @ 15:30:56
URL: http://mammatillenprinsessa.blogg.se/
Postat av: tessan

men usch fy... hoppas inte morfar går ut nått,känns så iaf att man vill ha han inne =(



2009-05-08 @ 07:24:52
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0