Helgen

Igår var vi bjudna på mat hemma hos henkas farmor&farfar, supergott som vanligt. Så i helgen har ja fuskat lite, men cyklat en del, blir cykling ikväll oxå, så man får väl se om det blir nåt minus imorrn när jag väger mej.
Men iallafall det bjöds på rostbiff, kyckling och hemmagjorde potatissallad, och den var ju bara så himla god! Sen till efterrätt kladdkaka med grädde, hallon och jordgubbar, de första från ringstad gård, så svenska färska jordgubbar bjöds det på, mumsigt värre.
På kvällen sen fick ja sitta hemma själv och tråka, henka var fylleshaffis och jag fick inte följa med =(


Fick sovmorgon fram till 11,30 idag =D åt lite frukost och gick till pappa och hämtade barnen, åkte därefter till svärmor och hälsade på, blev en kort visit då de skulle iväg,hade ingen aning om vad vi skulle göra det, så vi övningskörde lite, och det gick ju rätt så bra, testade att parkera, och det vart väl skapligt, inte världens snyggaste parkering, men stog iallafall inom parkeringsrutan, och det var ju bra ;p hehe.
Drog sen vidare till halvars och tog en varsin glass som vi avnjöt i gräset och i solskenet =D

Om en timme ungefär ska vi ut till hageby och grilla med robin o sanna, ska bli trevligt. Loke ska vi lämna hos pappa snart, han ska ju sova där inatt med, eftersom vi ska till tandläkaren tidigt imorrn bitti, suck, måste åka hemifrån med bussen vid 7-tiden, men men det får väl gå.

Kommentarer
Postat av: helen

jag hänger gärna med dig hos dig när du har tråkigt, bara att plinga mej.kram

2009-05-24 @ 17:59:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0