Allergi

Måste dra till vårdcentralen snart och få en kallelse till en allergi läkare, tror nämligen Erica har blivit allergisk mot äpplen. Åt ett äpple förut och hon fick vita prickar på överläppen och den svullnade upp lite, och vart röd runt munnen, så undra inte om det kan va allergi.

Jag är ju björkpollenallergisk och då kan man vara allergisk mot bl.a äpplen, så undra om inte erica har ärvt det efter mej. Men som tur är så tål ja allt annat förutom just björk då, och gräs.
Så blir nog att ringa vc nästa vecka och se vad de säger.

Igår em/kväll var vi nere på Ericas dagis på gårdsfesten de hade, och det var trevligt. De började med att sjunga några sånger tillsammans hela dagiset, sen fick man ha picknik med det man hade med sig och så fick barnen leka och så. Loke lekte oxå lite på dagiset, gungade och lekte i sanden och gick förstårs. Han går och går så himla mycket nu, lite svårare ute dock när han har skor på sig, men hemma går han nästan bara, visst han kryper ibland, men till 95% av tiden så går han =D Det är ju så himla skoj att se och verkligen skojigt att han är så tidig som Erica var.


Sångstunden på gårdsfesten på dagiset


Loke på dagiset


Freddie var ju här för några dar sen oxå, och äntligen har han blivit av med sin hockeyfrisyr ;p hehe. Han klippte luggen på sig själv, så då tog de bort allt =D


Min fina tjej<3

Kommentarer
Postat av: Therese - Eira min ögonsten - Bloppis!

Vad stora dom är :D

2009-05-16 @ 17:03:32
URL: http://eiraheidemo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0