Nappen med smak av Norrland.

Idag har det regnat här hela dagen, och jag är en sån där tråkig mamma som inte går ut och leker när det regnar, går endast ut i extrema nödfall, typ om det inte fanns nån mat hemma eller inget toapapper ;p
Så vi har busat inne istället, byggde en koja under matsalsbordet, och det älskade barnen, Loke blev precis lyrisk av sig haha, verkligen, så kul att se =D så den har dom lekt med hela dagen.

Annars har  det vart lungt här hemma, fick lite fikabesök nu under kvällen av jessica, pappa o lotta. De hade med sig en varsin present till barnen, de har varit på kryssning och kom hem igår, erica fick en my little pony med lite tillbehör och Loke fick en racerbil, båda blev jätteglada över sina presenter =)

Har ju glömt berätta att jag ha vunnit en tävling, eller det var väl nästan en månad sen hehe,vann en sån här napp från vinton baby.se, de har produkter med smak från Norrland.


Vill ni oxå beställa en tjusig napp från Norrland, finns många olika motiv att få så gå in på Vintonbaby.se och gör en beställning, och gör ni det innan den 15 juli så får ni 20% rabatt på samtliga produkter som finns på deras hemsida.

För att få rabatten uppger ni koden Sommar2009 i "övriga meddelanderutan"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0