Telefonsamtal med polisen

Vart och hämtat en spjälsäng åt Linda som hon vann på tradera, var ju här istan så då är det smidigare att vi hämta den än att den ska skickas till henne och hon får betala 300kr typ i frakt. Hon vann den för 51kr, det komiska var att henka kände honom som vi hämtade sängen av, nån kusin till henkas morsas ex eller var det va hehe, lite komiskt.

Va hos pappa idag en sväng, han bjöd på semlor, mumsigt. Så pointsen idag gick ju åt helvete, men men det är ju en ny dag imorrn. Och imorrn ska vi dra till lite butiker och kolla lite, är sugen på det =) blir mio, essells möbler och media markt, kanske nåt mer sånt som märks. Vi ska till polisen en sväng oxå, de ringde till jessica medans hon va här och sa att de hade fått in hennes plånbok som blev stulen på stan förra veckan, allt kvar i den, skit bra ju, sliper hon fixa nytt leg och sånt.

Snart dags att borsta tänderna på erica och läsa Alfons Åberg, det är den boken som gäller här hemma just nu, börjar bli en aning tråkigt ;p Sen mysa lite i soffan med henka och loke, se när han behagar sig att somna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0