Sover själv

Nu är det andra kvällen som Erica somnar själv i sin säng, toppen ju, bara hoppas att det fortsätter så *peppar peppar* Hon ligger och lyssnar på Astrid Lindgrens sagor, och så får en liten belöning efter varje kväll som hon har somnat själv, hon får nämligen välja ett bokmärke och sätta det i ett bokmärksalbum, verkar funka bra, så sen blir det att köpa fler bokmärken.

Imorrn måste jag dra till skatteverket och fixa ett personbevis, måste ju skicka med det i ansökan till skolan.

Har skrivit ut en ansökan till dagis oxå, är ju dax om 6mån, i augusti alltså ;p , hoppas verkligen att han kommer på samma avdelning som erica, för det vill ja ha, tror syskon har förtur här i stan oxå.Skrev det dagiset som första val och även den avdelningen *hoppas hoppas* Han kommer då vara 14mån när han börjar, Erica var 18mån när hon började, men kommer nog gå bra ändå.

Har kollat på sittvagnar på blocket idag, skulle vilja ha en emmaljunga scooter till Loke, även fast jag vart lite anti mot dom,men vill ha en dels för att det är bra liggläge i dom och jag är trött på vagnen vi har, så bäng, liggvagnen alltså. Som sittvagn hade vi en brio sitty till Erica, helnöjd med den, liten och smidig, tar mindre plats än scooter, men inte lika bra liggläge på den, kan ju va bra o ha om man ändå ska ha den lite som liggvagn ändå, hoppas ni fattar vad ja yrar om ;p

Kommentarer
Postat av: tessan

ja älskade scootern, ångrar så att vi (läs JAG) sålde den... en kanon vagn!!!

är nästintill helt liggläge så det är kanon!!! =)

2009-02-05 @ 22:16:45
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/
Postat av: Lina

va duktig hon är som somnar själv =) bra med belöning, vi kör sådan på Linnéa med när hon har vart duktig =) kram Lina

2009-02-06 @ 11:10:28
URL: http://mizzlina.blogg.se/
Postat av: Linda o william

vad skönt att hon somnar själv. Det är skönt när de kan de. vad har de för grupper på Ericas dagis? är alla tillsammans? Tänkte om de skulle gå tillsammans. Här är det åldersgrupper, det tycker jag är bra, de gör ju lite olika saker i åldrarna. Trevlig helg, imorn blir det kryssning! Kram!

2009-02-06 @ 18:35:39
URL: http://willinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0