Premiär köp på PO.P

Idag drog vi ner en sväng på stan, först lämnade vi Loke hos jessica, så vi hade bara med oss Erica, hon var tvungen och följa med för vi skulle köpa vantar till henne som går över jackärmen. Hittade ett par röda på PO.P, så det var mitt första köp där hehe. De är egentligen i strl 1-2 år, men ändå är dessa lite stora för henne, men iallafall de vart bra till jackan och så, lite fel färg kanske men skit samma, huvudsaken så hon slipper frysa om sina små händer.

Kollade även på jacka oxå, vill ha jackor till båda barnen, en röd till Erica och en grön till Loke. Hittade nån som tydligen står emot regn och sånt, så de behövs inga regnkläder, blir dock en aning dyrt, ca 1200kr/barn, tur man börjar plugga till hösten, så man får lite mer cash, sen hoppas ja verkligen henka hittar nåt jobb tills dess, även gummistövlar ska inhandlas på PO.P.

Drog sen en sväng till jula, och köpte krokar till hallen och en pulka till gumman, så nu hoppas ja på mer snö.
Vi ska ta bort hatthyllan i hallen och sätta upp en ek-hylla där (LACK från ikea) och sen smideskrokar under, blir nog snyggt.

Idag ska vi lyxa till det med en pizza ikväll, blir nog en gyrospizza, mumsigt!

Kommentarer
Postat av: Linda o william

kolla på tradera på POP jackor annars. William har en vinterjacka och en skaljacka från POP som jag köpt på tradera och de är i nyskick och superbra! Gummistövlar har de på skopunkten nu billigt läste jag! Jag köper där för han sliter så mycket på skor på dagis när det är dags att åka olika fordon på våren och sommaren på dagis, cyklar och de, sliter upp sulan där framme.. Sen får han ha finare skor hemma sen när man kan planera lite mer vad man ska göra:)

2009-02-20 @ 20:17:10
URL: http://willinda.blogg.se/
Postat av: Lina

Pop har superbra kvaltié på sina ytterkläder. Jag köper både skaljackor och fleecetröjorna till tjejerna därifrån. Kiara har gummistövlarna och skalbyxorna också. Kostar ju lite mer, men man kan få tillbaka väldigt mycket om man säljer det på tradera. Kram

2009-02-20 @ 20:54:35
Postat av: thess

åå va skönt att ni klarat er. åå va snällt, hur mkt vill du ha för plaggen?? kram kram.

2009-02-20 @ 23:39:41
URL: http://prinsesstess.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Ska du gå på den där återträffen nästa år?

2009-02-21 @ 00:04:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0