Planeringar

Mejlade till hon på kommunen som har hand om vuxenutbildningarna. Det fanns inga plaster kvar på Nti-skolan, och det var därför jag inte kunde plugga. Men att dom inte skrev det, vart ju skitskraj att ja hade gjort nåt fel och det var därför jag inte fick plugga, puh! Kommunen köper tydligen bara upp ett viss antal platser på skolan, och alla var tagna. Så jag skulle skicka in en ansökan till hösten. Funkar ju bra med, för då börjar ja plugga i aug, och då har ja ju inskolning med Loke, så då lär ja ju inte ha nån praktik som ev skulle krocka med det.


Blev skraj imorse. Hade ju ställt väckningen på 7,30, men på radion sa dom - Klockan är halv 9 och detta är nyheterna. Fick typ hoppa ur sängen och kolla klockan på tv:n, men klockan var bara 7,30, puh igen.
In och väckte barnen så de fick i sig frukost.

Erica somnar själv nu nästan varje kväll, riktigt stolt över henne, så hon har fått en del bokmärken i sitt album nu. De senaste två kvällarna har hon till o med vilja ha dörren stängd till sitt rum, vart jätteförvånad när hon ville det första gången, men skönt att hon sig så pass säker att hon vill ha dörren stängd.


Imorron får man äntligen lite pengar igen, blir att fixa med inbjudningar då, men har svårt att bestämma mej hur de ska se ut. Ska göra det själv, har några ideér men kan inte välja.
Har svårt och bestämma mej om maten vi ska bjuda på oxå. Antingen olika pajer med sallad o bröd eller exotisk bricka med sallad och bröd..

Näe nu är det dags att lägga Loke i sängen igen, han ser lite trötter ut, och jag ska fixa havregrynsgröt till mej.

Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Lina

Bra att du kan söka till hösten igen, så att du inte går miste om något du vill plugga. Konstigt att dom säger fel tid på radion också, då blir man ju skarj! kram

2009-02-19 @ 16:00:05
URL: http://mizzlina.blogg.se/
Postat av: thess

hej tessan hoppas allt är bra med er & att ni klarat er från magsjukan.

med oss är det bara bra nu.

Såg ännu fler söta kläder du hade ute på Tradera hihi,,,den rutiga kjolen & det söta blommiga linnet.

Finns det möjlighet att få köpa dessa av dej?? såg att ingen lagt bud än. ha det bra & trevlig helg på er. //thess

2009-02-20 @ 09:54:42
URL: http://prinsesstess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0