Syskonen

Oj vi är ju redan inne på en ny vecka. Är det bara jag som tycker att veckorna bara rusar iväg?

Lördagen, ja på kvällen bjöd vi hit jessica på middag, blev grillat kött och korv, potatissallad och sallad som vi avnjöt ute på balkongen, var riktigt trevligt faktiskt och rätt så skönt, satt och snackade lite och hade det allmänt trevligt =)

Igår, söndag spenderade vi förmiddagen på busfabriken med Linda, Micke och Freddie och vår familj då, hade det riktigt kul, inte så mycket folk heller, vilket var skönt, slappa man ju trängas där inne. Även Loke tyckte det var kul, fast tycker nog ändå att det passar sig för större barn, typ 3år och uppåt.
Ni skulle ha sett Lokes min när busfabrikens maskot elefanten kom ut och gick runt där, Loke tappade verkligen hakan och råblängde på honom och fäljde honom med blicken tills han försvann in i sitt rum igen =D

Idag gick vi till pappa en sväng, men först stannade vi till i lekparken utanför så barnen fick leka lite. Efter ett tag kom Linda och micke till pappa, de skulle hämta hem spjälsängen som har stått där ett tag, det börjar närma sig ju för Linda, ca 5veckor kvar för henne, spännande nära =D Tror fortfarande på en tjej.

Bestämde med Linda och jessica att vi skulle hem hit och grilla, så vi begav oss till city gross och handlade lite kött och potatissallad och hem hit och grillade, vi hämtade även upp Jessica på sitt jobb först innan vi åkte hemåt.
Hade det trevligt idag med, tycker det är så synd att Linda och dom bor så långt bort, vill hellre hon bor här, hon vill ju gärna flytta tillbaka till stan, men inte Micke, trist det.


Åh jag vill färga håret igen, funderar på svartblå igen eller svart, trivs verkligen bäst i svart hår, känns mer som jag på nåt sätt =D Helst innan lördag så man är lite fin inför 50-årsfesten vi ska på lördag =)

Imorrn är det dags för dagis igen för Erica, ska bli skönt både för henne och mej, hon har verkligen längtat efter dagis, pratat massor om det, att få träffa sina kompisar Ellinor, Oskar och Nellie och att hon kanske får nya kompisar när det börjar nya barn på dagis.
Om 2 veckor är det dags för Lokes dagisstart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0