Helgen

Ja igår var det ju lördag som ni alla säkert vet ;p och jag partade lite igår med, har nog aldrig druckit två kvällar i rad, men denna helg blev det så.
Åkte crusing på stan med mamsen igår, fan va bilar och folk det var ute, hade dock nog varit roligare och åkt jänkare än att åka van som vi gjorde men men får väl bli en annan gång.

Igår när mamma o dom kom och hämtade, stog vi här utanför porten och snackade lite, då kom det nån större, nån hög bil, som mejade ner en lyktstolpe vid övergångsstället, och inte bara det han körde dessutom på fel sida av vägen, så han mejade ner stolpen på vänster sida av vägen, vilket jädra pucko, såg ut som om det var nån unge som körde, nådde knappt upp med huvudet till ratten ju.

Efter att ha åkt ett tag på stan så körde mamma ner mej till klubben. Spenderade några timmar där innan vi drog hem, var hemma redan halv 2, kom knappt nåt folk, men vi hade det trevligt ändå.


Sov fram till halv 12 idag, gick upp och åt lite frukost, slappade framför tv:n, jag gjorde klart min sista uppgift på denna veckas arbete och skickade in det till min lärare, sen städa vi och fixade lite hemma, innan vi fortsatte ner till klubben igen och städade lite där oxå.

Efter det åkte vi till pappa och hämtade upp barnen. de hade varit nere på gårdsfesten som hölls borta på deras gård. Erica hade fått en fin ansiktsmålning i form av en fin rosa fjäril, glömde tyvärr ta kort på henne, fast den va lite förstörd nu efter några timmar. De hade fiskat i dammen oxå och fått grejer, Loke fick en liten nalle och erica en rosa penna med fjädrar på, det är en magisk penna säger hon =) Tror nog att hon tror det är en tatueringspenna oxå, för hon har gjort lite tatueringar på sig, några spindlar tror ja det blev =D knasungen.

Drog sen vidare till maxi en sväng för att fylla på kylskåpet lite. Gick även in en sväng på hemtex, där det inhandlade 4 bordstabletter och två nya turkosa ljusstakar att ha på köksbordet, jättefint blev det.

Usch va trött ja är redan =/ dagis imorrn igen mellan 9-11, alltså upp tidigt =/


Kommentarer
Postat av: Helen Andersson

Låter som du haft en trevlig helg! heheh, jag glömde bort gårdsfesten igår och åkte till valla istället!hehe.kram

2009-08-31 @ 09:18:42
URL: http://helenanderzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0