Summa sumarum

Ja igår vid lunchtiden gick vi bort och hämtade Erica som då hade sovit över hos kompisen Ellinor, de hade haft det jätteskoj ihop och erica hade somnat på två röda, hon måste vart utmattad.
När vi kom så var de ute allihopa i lekparken, så vi lekte lite med barnen och pratade en massa skit. Vi bestämde oxå att båda familjerna skulle åka till busfabriken nästa helg, Erica ska bjuda Ellinor, hon fick ett presentkort dit när hon fyllde år, det ska bli skoj.

Idag var vi ute i eksund en sväng och hälsade på farfar och mia, Tessan har inte fått sin bebis än, hon har tydligen till den 27:e på sig att kläcka annars skulle de sätta igång henne, lider verkligen med henne, är inte alls kul att gå över tiden, gjorde ju det med Erica, hela 15 dar och blev sen då igångsatt på bf+15, inget kul, så det hoppas ja hon slipper.

Var på skopunkten och köpte skor till Loke, blev ett par tennisskor och ett par gummistövlar hittade jag oxå, blev total 138kr, helnöjd, tennisskorna var nämligen nedsatta såg jag sen efter vi hade köpt dom, såg inte lappen i som det stog 99kr på, utan jag såg bara den andra lappen och där stod det att de kostade 149kr. Så nu har han ett par gummistävlar att ha på dagis när han börjar där i augusti.
Drog till lindex och köpte en present till lilla Max oxå, det är alltså Robin&Sannas nyaste tillskott, så vi ska dit imorrn och hälsa på. hittade även en snygg keps till Loke =)

bilder kommer senare..

Kommentarer
Postat av: tessan

hehe aa det stämmer!!

han o hans kolega carina äger ju skandia teatern

2009-04-20 @ 07:51:33
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/
Postat av: Nikita - mamma till Albin

Ny tävling hos mig,

presentkort hos Elvis-elina

märken som nova star, diesel, mee to, name it,

didrikssons, laban mf

Tävla gärna: http://nikital.blogg.se/2009/april/tavling-elvis-elina-presentkort-200-.html

2009-04-20 @ 13:35:48
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0