Sköna fredag

Imorse drog henka och erica till svärmor,Loke sov och jag blev ju väckt så jag gick upp och satte mej i soffan och bara slappade, åt lite frukost. Sen när de kom hem hade de köpt med sig glass, mumsigt =)
Sen ville jag ut och gå lite, så vi gick ut hela familjen och gick, förutom erica som cyklade då. Åkte till två olika lekparker där barnen gungade lite och lekte.

Var på parken vid skolan här nere, och erica vill ju gärna klättra i ställningen, där finns det en stolpe så man kan åka ner på, men henka sa till Erica att hon fick, men hon gjorde det ändå, och henka han inte fram, så hon damp ju i backen och slog i sig i rumpan, benen klarade sig som tur va, kunde ju brutit dom om hon hade landat fel, så hade hon hjälmen på sig, tur det, ifall hon hade slagit i huvudet.

Gjorde ett fynd på maxi igår, de sålde Ice age 2 för 29kr! snacka om fynd, de hade även gustav 2, men den ville vi inte ha. Så den filmen sitter erica och  tittar på nu,köpte även ett set med förkläde och skarlett (stavning?) bra tills de ska va påskkärring på dagis, vilket de säkert ska nästa vecka.

Om ett tag är det dags att hoppa in i duschen hela familjen, dock inte samtidigt men alla ska lukta gott när vi ska iväg sen. Slipper man ju laga mat idag kanon ju =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0