Långfredag

Barnen fick sina påskägg idag, de ska ju till morfar ikväll, och erica kommer inte hem förrän på söndag, Loke följer med hem imorrn.Erica ska sova där tills på söndag för att imorrn kommer hennes kille Noel dit och ska sova över, så ville hon ju självklart oxå sova över där. Och nästa fredag ska hon sova borta hos en kompis för första gången, hon ska då nämligen sova över hos Ellinor,de kommer nog ha det kul ihop, om de håller sams =Dhåller tummarna för det iallafall.

Igår kväll drog vi till maxi och handlade lite, hörde att de hade godis för 3,90/hg, billigt ju, så köpte lite igår så erica fick lite i sitt påskägg. Annat som hon fick i påskägget var hello kitty bokmärken och en el-tandborste med shrek på, hon vart superglad =D Loke fick en spade och en hink med nalle puh på, har han nåt att leka med i sandlådan, ska väl snart klä på oss och gå ut en sväng.

Här kommer lite bilder från gårdagen då erica fick en ansiktsmålning


Här målas hon och blir fin


Erica med lejonkompisen Ellinor


Fina tjejer <3


Min fina, underbara tjej <3


Jättebra kompisar!

Bilderna är lånade från helens blogg, puckot själv (läs: jag) glömde ju kameran hemma =/

Näe nu dags att fixa lite lunch till Loke tror ja, och erica tjatar om att få borsta tänderna med nya tandborsten,det är första gången som hon verkligen vill borsta tänderna, typ hehe

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så söta!

2009-04-10 @ 11:38:30
URL: http://mammatillenprinsessa.blogg.se/
Postat av: Mickis - Mamma till Lilly

Så fina bilder :)

2009-04-10 @ 20:40:03
URL: http://lillyfreja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0