Öppet hus

Idag var jag på öppet hus på dagis, erica åt lite korv med bröd och så tittade vi runt lite, kollade i hennes portfolio och pratade lite med fröknarna, annars var det väl ingen höjdare direkt. Loke fick va hemma med pappa, är nog kul för erica att få lite tid med bara mej ibland oxå. Sen gick vi till affärn med Helen & Ellinor som oxå skulle dit, stannade vi rutschkanan utanför, för flickorna ville åka lite.

Hämtade ut ett paket från Tradera oxå, 7par byxor + 7 toppar för ca 300kr med frakt, kanonbra tycker jag, jättefina kläder var det oxå, ser knappt använda ut ju. Vill ju inte slänga ut alltför mycket pengar på kläder till Erica just nu, blir så mycket förstört på dagis, är dte inte matfläckar så är det gräsfläckar ett skrapmärken om hon har ramlat. Men det är ju så barn är, då kan man ju likabra vänta några år med att köpa lite dyrare kläder.

Ska dra till mamma en sväng sen, se om hon hittade lite kläder till Loke, han börjar använda strl.62 lite mer nu, 56 börjar bli lite smått men än så länge kan han ha det. Tur man hade kläder mest i 56 eftersom han haft det så länge nu =)

Kommentarer
Postat av: linda och william

trist om ni får mycket förstörda kläder, jag använder Vanish sprayen på alla fläckar som W får på sig och inget blir förstört:)

2008-10-01 @ 19:49:03
URL: http://willinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0