Minigolf

Gud va seg jag är nu för tiden, Loke äter minst 4 gånger under natten, och då bara på ena tutten,därför han vaknar och är hungrig igen. Så fort han ätit som somnar han ju, så inte ens nån idé att försöka med andra tutten. Såska börja ge honom gröt om kvällarna och se om han håller sig lite mättare. Imorse vid 9 väckte jag henka o sa att han fick ta Loke och ge honom ersättning, så sov jag vidare en timme.

Kvällen blev lugn igår, satte mej och glodde på en tjejfilm, nämligen 6 points, så himla rolig tjejfilm, henka glodde oxå på den sen. Har ni sett den? Annars borde ni göra det, påminner faktiskt lite om sex and the city, är lite i samma stuk =)

Vid 12 tiden kom jessica och freddie hit, gick då vidare till pappa och hämtade erica och gick ner till bowlinghallen, tyvärr fanns det inga banor lediga, så det fick bli minigolf, gick ju bra, jag vann med 1p =D wiihiie. Erica var på dåligt humör så det vart ju inte så kul som jag ville det skulle bli, nu när man var utan loke och pappa och bara ville spendera tid med Erica, men lite kul tyckte hon att det var ändå.
Drog sen hemåt eftersom henka skulle iväg och övningskör lite lastbil, freddie och jessica var oxå här, bakade lite negerbollar och hade det mysigt.

Nu står maten i ugnen, blir fransk potatisgratäng med en köttbit, så himla sugen på det. Har tvättstugan oxå, mindre kul, men måste ju göras, vill HA en tvättmaskin snart! Sen ska vi bort till pappa och hämta erica grejer och ta en fika.

Just det Joys slempropp har gått nu, de trodde först det var vattnet, så hon var inne på förlossningen idag, men så var ju inte fallet, men de gjorde en hinnsvepning så vi får se om det sätter igång snart., bf var ju igår. Håller tummarna

Kommentarer
Postat av: Feztis

Tackar så mycket :D Ja, det går alldeles för fort, hinner inte med i svängarna ;)

2008-11-02 @ 20:16:35
URL: http://metrobloggen.se/feztis
Postat av: Lillis

Den filmen är skitbra! :)

2008-11-03 @ 14:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0