Lilljul

Igår ringde ericas farfar och frågade henne om hon ville följa med och träffa tomten i kolmårdsskogen, men det ville hon inte, tråkigt, så vi får nog åka dit med henne nästa år istället.

Hade julfika här igår kväll med hela familjen + joy & Alina, var jätte trevligt tyckte jag. Barnen fick öppna julklapparna från Linda och micke och från Joy. Erica fick en jättefin griffeltavla från Joy o Benny, Tack ännu en gång Joy =)

Loke satt o pratade lite med Alina igår, jättesöta små ungar <3


Erica ville sova hos morfar, så hon följde med dom hem. Vi skulle dra en sväng till lokalen, var på väg, väntade på bussen men bestämde oss att gå istället, men då kläckte henka ur sig att det  nog inte är bra att vi följer med, nehe ok? Och det kunde du inte kläckt ur dej tidigare då, så hade man sluppit slita fram vagnen ur förrådet och klä på Loke en massa kläder *suck* jävla idiot tänkte och sa oxå, vet inte om han hörde  men bryr mej inte. Så det var ju bara att gå hem igen och sätta sig hemma och glo på tv för sig själv. Han lova att han inte skulle dricka nåt, yeah right, kände ju att det lukta så fort han kom hem..Funderar på att va hemma nyår, han verkar ju inte vilja ses med mej, så då kan ja sitta hemma för mej själv och dricka eller om man skulle vara hemma med barnen.

Erica kom hem tidigt idag, hon följde med linda o micke hit, de hade glömt en julklapp till dom här, och glömt öppna den, se de var de ju tvungna o göra innan de skulle ham idag. Då sa jag till henka då kanske vi kan gå en promenad sen, men näe han skulle ju till lokalen igen..

Nehe nu vaknade Loke, dags för lite lunch för hans del.

Lägger in lite bilder senare..

Kommentarer
Postat av: Thess

Spelar din sambo i något band??

ha det bra kram kram.

2008-12-21 @ 14:24:06
URL: http:// prinsesstess.blogg .se
Postat av: Lovisa

Det var inget snällt gjort av Henka! Hoppas ni får det bättre på nyår. förstår hur du kjänner faktiskt!

2008-12-21 @ 14:46:50
Postat av: Feztis

Men gud vad elakt, varför passade det inte att ni följde med då? Folket o fyllan kanske? Men i alla fall.. då kunde han ju ha stannat hemma med er i stället, nej ust, tycker du ska fundera på om du inte är värd något bättre.. vet att det är svårt..men du ska inte behöva ta vad som helst!

2008-12-21 @ 16:48:05
URL: http://metrobloggen.se/feztis
Postat av: Lina

Fy fan! hur står du ut eller ens accepterar att han håller på sådär? skulle bli tokig om det gällde mig! Hoppas att du slipper sitta själv på nyår iaf. kram På dig gumman!

2008-12-21 @ 17:45:36
URL: http://mizzlina.blogg.se/
Postat av: Helen

ge honom smisk från mig! Killar alltså, de är ibland så konstiga! hoppas han förstår snart att han beter sig apa åt. kram/helen

2008-12-23 @ 16:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0