Jahaja

Onsdag idag då, och henka är hemma =) han ville inte cykla i kylan. Tack snälla kylan =D hehe

Erica är på dagis som vanligt, idag skulle dom på julspel i kyrkan, blir nog skojigt för dom att titta på.
Lucia firande imorrn på dagis då,pga av att fk strular så kan ja inte köpa nåt lucialinne till henne, så pappa o dom skulle köpa det åt henne så hon kan vara med. Hon har ju pratat massor om det och vill ju så gärna vara med.

Idag börjar min syster jessica på sitt nya jobb oxå, de ringde i måndags och sa att hon börjar idag =D snacka om toppen för henne, så nu jobbar hon på Q-star´s huvudkontor här i stan, grattis älskade syster.

Undra hur länge Loke ska sova, han somna på vägen hem från dagis, alltså strax efter 9 och sover fortfarande, man kanske skulle väcka honom, så han inte är uppe så sent om kvällarna.


Lillemor: tyvärr verkar inte alla våga skriva att de har problem i förhållandet, för tvivlar verkligen på att alla har det toppen hemma  dygnet runt, men de kanske intalar sig själva det. kram

Kommentarer
Postat av: Lillis

Jo, jag menar det. Alla bara skriver att allt är så bra och toppen och då kan det ju kännas som man själv är onormal om man har det struligt ibland när det själva verket är som du säger, att ALLA har problem. Men tack åter igen för en ärlig, rolig blogg. Därför man läser. :) KraM

2008-12-10 @ 13:04:06
Postat av: Ponta

Hejsan Tessan.

Ja det är mamma Seija som ska ha en sladdis. ;).

hur går det med alla dina små troll där hemma?

Kramar P

2008-12-10 @ 15:33:53
URL: http://spottarsnyggt.wordpress.com
Postat av: Lina

en blogg ska ju handla om allt och då ska man även kunna skriva om sina dåliga saker med! Men det är som du säger, många skönmålar sina förhållanden!

2008-12-10 @ 20:05:00
URL: http://mizzlina.blogg.se/
Postat av: Feztis

Har en sak åt dig på min blogg :D

2008-12-11 @ 12:31:01
URL: http://metrobloggen.se/feztis

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0